Українських студентів запрошують на літню школу з економіки у Лісабоні

До участі в Літній школі запрошуються студенти старших курсів, аспіранти і молоді науковці економічних факультетів ВНЗ України, зацікавлені у вивченні економіки. Відбір відбуватиметься на основі запиту бажаючих на подану нижче електронну пошту та подальшого конкурсного відбору. Обов’язковою умовою участі в школі є добре знання англійської мови (не нижче Intermediate).

Літня Школа у Лісабоні присвячена питанням, які включають та пов’язують ділянки етики та економіки. У зв’язку із цим, при розгляді кожної із запланованих у програмі тем, особлива увага буде приділятися етичному аспекту економічної діяльності. Лекції будуть проводитися відомими професорами і експертами Міланського та Лісабонського Університетів, що спеціалізуються у питаннях етики та економіки.

«Зв’язок, який існує між етикою та економікою є необхідний та суттєвий: економічна діяльність і моральна поведінка тісно взаємопов’язані та повинні взаємодоповнювати одна одну. Як у царині етики слід враховувати економічні аргументи і вимоги, так і в царині економіки необхідно бути відкритими до етичних вимог» – зазначив у своєму коментарі стосовно літньої школи д-р Михайло Мельник, голова Комісії Справедливість і Мир.

Участь у Літній школі в Португалії є платною. Кінцевий термін подання аплікацій: 15 червня 2012 року. Заявки на участь просять надсилати на поштову скриньку Комісії УГКЦ Справедливість і Мир: jpc@ugcc.org.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад