Гумор допоможе працевлаштуватися

Згідно з даними проведеного вченими опитування з'ясувалося, що 64% роботодавців готові взяти людину без досвіду роботи та без рекомендацій, аби тільки в неї було відмінне почуття гумору.

Крім того, самі працівники зізналися в тому (а набралося їх аж цілих 56%), що їм на роботу допомогло влаштуватися саме раніше згадане почуття гумору. Опитані заявили, що, на їхню думку, без цього просто не вижити.

Причому усвідомлення приходить після того, як було після двадцяти невдалих спроб влаштуватися на роботу.

І так, виявляється, що чим вдаліше жарти, тим буде вищою зарплата. Дані все того ж опитування показали, що на почутті гумору в плані заробітної плати виїжджали близько 58% респондентів чоловіків і 55% жінок.

До речі, так само з'ясувалося, що з гумором до процесу працевлаштування підходять найбільш забезпечені респонденти.

Це видно й за статистикою, що показує, що працівників з доходом вищим за середнім працевлаштувалися на нову посаду більше 67% респондентів, а ось серед тих, у кого дохід нижче середнього, змогли знайти нову роботу менш 46%.

Хоча, 18% опитаних громадян, які впевнені тільки в тому, що якщо роботи немає, то й жартувати зовсім немає приводу.

Іти по життю з жартом воліють більше 28% опитаних.

Більше третини респондентів взагалі завагалися з відповіддю. Для них почуття гумору - це спосіб підтримати самого себе, щоб не впасти духом у складну хвилину, а не засіб вплинути на роботодавця.

Сам роботодавець також зі свого боку зазначає, що для нього дуже важливе почуття гумору в шукачів.

Здорова частка скептицизму в якості додаткового аргументу для працевлаштування допомогла влаштуватися на роботу 64% опитаних роботодавців.

Жодної уваги не звертає на почуття гумору шукача кожен п'ятий роботодавець.

Вся справа в тому, що вони впевнені - робота не цирк і в клоунах не має потреби. Для них пріоритетом є професійні якості шукача.

І навіть якщо у Вас відмінне почуття гумору, але Ви нервуєте під час співбесіди, то цілком можете сказати щось не в тему, а саме цього й не виносять начальники.

Джерело: http://www.naim.ru/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад