Названі найуспішніші українські роботодавці в сфері роботи з власною репутацією

"Київстар", ДТЕК і Євраз в 2011 році були найуспішнішими роботодавцями в роботі з власною репутацією. Їхні проекти, спрямовані на роботу з персоналом, були визнані кращими у своїх номінаціях. Про це свідчать результати нагородження переможців Премії HR-бренд року України 2011, яке відбулося 18 листопада в Києві.

Зокрема, проект "Комплексна система роботи з молодими фахівцями в периметрі українських підприємств компанії Євраз" отримав нагороду першого ступеня (золото) у номінації "Регіон". Срібло в цій номінації отримав ДТЕК із проектом взаємодії з провідними вишами Україна "Покоління ДТЕК", а бронзу - проект компанії Савсервіс "В загальному результаті - внесок кожного!".

У номінації "Столиця" переміг Інститут волонтерства "Київстар" - їм дісталася золота Премія HR-бренд року України 2011. Телеканал "Інтер" отримав срібло за "Інтершколу". А бронзу завоювала компанія СКМ, яка втілила в 2011 році проект "FormulaS - майстер-класи топ-менеджерів компаній Групи СКМ".

Компанія ДТЕК з проектом "Енергія ЗРОСТАННЯ - Академія ДТЕК" отримала золоту премію HR-бренд у номінації "Україна". JTI - срібло за проект "Корпоративна комунікаційна платформа" MyJTI ", а Ernst and Young - бронзу за програму підтримки працюючих мам.

Також журі проекту Премії HR-бренд року Україна 2011 окремо відзначило Телеканал "Україна" за реалізацію проекту "Подорожуй з Україною!", Проект Microsoft Україні по залученню жінок-професіоналів для роботи в компанії та SoftServe Inc. - за створення сайту-кар'єри компанії.

SoftServe також отримав спеціальний приз від організатора Премії HR-бренд року України 2011 - компанії HeadHunter України (hh.ua). Ще один спеціальний приз вручив генеральний партнер Премії - компанія Метінвест. Він дістався компанії Comfy за проект "Професійний розвиток молоді".

Довідка: Премія HR-бренд - незалежна щорічна премія за найбільш успішну роботу з репутацією компанії як роботодавця, заснована Групою компаній HeadHunter. З 2006-го Премія проводиться в Росії і в цьому році вона вперше пройшла в нас.

В Україні на Премію HR-бренд року номінувалися понад 30 компаній з різних сфер бізнесу. Серед них - Ernst and Young, Microsoft, adidas ukraine, УкрАВТО, СКМ, ТНК, JTI, МТС Україна, ProCreditBank, Київстар, Procter & Gamble Ukraine, SUN InBev Ukraine та інші.

Журі у складі 11 експертів і перших осіб компаній-лідерів у сфері рекрутингу та побудови репутації роботодавця, шляхом голосування за представлені проекти, визначили володарів кращих hr-брендів у номінаціях "Столиця", "Регіон" і "Україна". В рамках кожної з них були вручені золоту, срібну і бронзову премії "HR-БРЕНД 2011".

Джерело: http://ubr.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад