Навчання в Запоріжжі

Запорізьке музичне училище ім. П. І. Майбороди


Сьогодні Запорізьке музичне училище ім. П. І. Майбороди - це 98 педагогів і 210 вихованців, багато учнів дитячої музичної школи-практики. В училищі здійснюється підготовка спеціалістів з середньої музичної освіти. Випускники успішно працюють артистами оркестрів, концертмейстерами, диригентами духових оркестрів та оркестрів народних інструментів, викладачами дитячих музичних шкіл, вчителями співу в загальноосвітніх школах.

Колектив училища підтримує творчі зв'язки з Донецьким музично-педагогічним інститутом, Київською и Львівською консерваторіями, з іншими музичними училищами країни. Високий професіоналізм викладацького колективу дозволяє ЗМУ ім. П. І. Майбороди бути базою створення оригінальних авторських навчальних програм для музичних училищ та музичних шкіл України.

Залучення до висот музичного професіоналізму починається з раннього віку. При музичному училищі функціонує сектор виробничої практики (музична школа), що починає працювати з дітьми чотирирічного віку. Подальше навчання здійснюється під контролем компетентних викладачів, що направляють роботу студентів-практикантів. Заступник директора з виробничої практики Н. О. Левченко власним ентузіазмом і зацікавленістю в даній справі сприяє вибору професії початківців музикантів.

Удосконалюючи методи навчання студентів, викладачі училища наполегливо проводять свою науково - теоретичну діяльність: беруть участь в наукових конференціях - протягом останніх років стають Лауреатами Всеукраїнських та Регіональних теоретичних олімпіад та фестивалів (кер. Горський В. М., Матвіюк Н. В., Новохатська Т. М.). Викладачі - музикознавці друкують статті в журналах Міністерства освіти і науки України / МОНУ /, Національної Академії наук України /НАНУ/, ведуть просвітницьку діяльність через ЗМІ, виступаючи з лекціями і бесідами на державних та комерційних телевізійних каналах і на сторінках газетних видань.

Двері Запорізького музичного училища завжди відкриті як для цінителів професійного музичного мистецтва, так і для його шанувальників. Останнім часом на звітні виступи творчих колективів та концерти класів збираються аншлаги. І що особливо дивно - в залі сидять не тільки колеги музиканти, критики - люди, так чи інакше пов'язані з мистецтвом, а й прості запоріжці та гості нашого міста.

Колективи училища часто запрошують з концертами у різні установи та організації, де завжди знаходяться уважні і вдячні глядачі. Щорічно на сценах театрів, великого залу училища, палаців культури проводиться більш ніж 100 концертів, тематика яких вражає різноманітністю та творчим підходом: "День Музики", "Героям Чорнобиля", "Дорогами Афганістану", "70 років Запорізького краю", концерти, присвячені ювілейним датам музичного училища і багато інших.

Запорізьке музичне училище – це сучасний освітній заклад, покликаний виконувати соціальне замовлення з підготовки педагогічних та концертних працівників у галузі культури та мистецтва.

У 2011-2012 навчальному ріці відкривається нова сторінка партитури творчого життя Запорізького музичного училища ім. П. І. Мабороди, де незмінним залишається творче кредо педагогічного колективу - опора на досвід попередніх поколінь і невпинний пошук нового, збереження і примноження славних традицій української / радянської /виконавської школи, увага до найсучасніших віянь музичного мистецтва.

Запорізьке музичне училище ім. П. І. Майбороди сьогодні - розвинута навчальна структура, де проводиться підготовка спеціалістів І-II образотворчого кваліфікаційного рівня акредитації за сьома спеціальностями:
Фортепіано;
Оркестрові струнні інструменти;
Оркестрові духові та ударні інструменти;
Народні інструменти;
Академічний спів
Хорове диригування
Теорія музики

Запорізьке музичне училище ім. П. І. Майбороди проводить підготовку молодших спеціалістів за такими напрямами:
Мистецтво.

Запоріжжя
69035, Запорізька обл., м.Запоріжжя пр.Маяковського, 22
(061) 233-13-61
ok-zmu@mail.ru
www.zmu-mayboroda.narod.ru


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

21.05.2013

Ринок працевлаштування в Запоріжжі та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Запоріжжя

Регіон Вакансії Резюме
Zaporizhya Резюме і вакансії, робота в Запоріжжі
вакансии и резюме
 
5829 5239
Berdyansk Резюме і вакансії, робота в Бердянську
вакансии и резюме
 
282 31
Vilnyansk Резюме і вакансії, робота в Вільнянську
вакансии и резюме
 
135 4
Vasulivka Резюме і вакансії, робота у Великій Василівці
вакансии и резюме
 
141 3
Veluka_Bilozerk Резюме і вакансії, робота у Великій Білозерці
вакансии и резюме
 
133 0
Vesele Резюме і вакансії, робота в Веселому
вакансии и резюме
 
137 0
Gulyaypole Резюме і вакансії, робота в Гуляйполі
вакансии и резюме
 
142 2
Energodar Резюме і вакансії, робота в Енергодарі
вакансии и резюме
 
179 5
Kamyanka_Dnipro Резюме і вакансії, робота в Кам'янці-Дніпровській
вакансии и резюме
 
147 1
Kuybushev Резюме і вакансії, робота в Куйбишеві
вакансии и резюме
 
135 1
Melitopol Резюме і вакансії, робота в Мелітополі
вакансии и резюме
 
369 71
Muhaylivka Резюме і вакансії, робота в Михайлівці
вакансии и резюме
 
134 1
Novomkolaivka Резюме і вакансії, робота в Новмиколаївці
вакансии и резюме
 
134 2
Orihiv Резюме і вакансії, робота в Оріхові
вакансии и резюме
 
143 1
Pologu Резюме і вакансії, робота в Пологах
вакансии и резюме
 
145 1
Pruazovske Резюме і вакансії, робота в Приазовському
вакансии и резюме
 
135 0
Prumorsk Резюме і вакансії, робота в Приморську
вакансии и резюме
 
148 1
Rozivka Резюме і вакансії, робота в Розівці
вакансии и резюме
 
136 0
Tokmak Резюме і вакансії, робота в Токмаку
вакансии и резюме
 
149 6
Chernihivka Резюме і вакансії, робота в Чернігівці
вакансии и резюме
 
133 0
Yakumivka Резюме і вакансії, робота в Якимівці
вакансии и резюме
 
144 0