Навчання в Запоріжжі

Запорізький базовий медичний коледж


Сьогодні коледж - сучасний багатопрофільний вищий навчальний заклад І рівня акредитації, в якому навчаються професіям медичної сестри, зубного техніка, фельдшера, акушерки, фельдшера-лаборанта, санітарного фельдшера більше 1000 студентів

Матеріально-технічна база дозволяє розмістити 55 кабінетів і лабораторій в навчальному корпусі та 12 на практичних базах; актовий, спортивний та тренажерний зали, комп’ютерні класи, їдальню, дев’ятиповерховий гуртожиток на 550 місць, спортивний майданчик. Всі кабінети оснащені сучасним обладнанням: комп’ютерами, телевізорами, забезпечені макетами, муляжами, моделями, фантомами та максимально наближені до кабінетів лікувальних установ.

Так, хірургічний блок складається з навчального кабінету, передопераційної, операційної зали, інтер’єр якої оформлено у відповідності до сучасних вимог. Працює комп’ютерна мережа з підключенням до Інтернету. Відкрито власний сайт з докладною інформацією про коледж. Чудова бібліотека з книжковим фондом понад 80000 примірників, затишна читальна зала.

Але стіни – далеко не все. Історію творять люди. Все починається з викладача-професіонала. Навчальний процес в коледжі забезпечує колектив висококваліфікованих лікарів-викладачів. Серед них робітники практичної медицини, кандидати медичних наук, викладачі вищої і першої категорії, старші викладачі, викладачі-методисти.

Основою діяльності педагогічного колективу є Кодекс честі викладачів Запорізького медичного коледжу:
гідно та чесно виконувати обов’язки педагога, пам’ятаючи, що "я - завжди учень" - simper tiro;
свідомо нести перед державою, перед педагогічним та студентським колективами, перед батьками студентів моральну і духовну відповідальність за якість моєї педагогічної роботи.

Викладачі в навчально-виховному процесі використовують комп’ютерні та мультимедійні технології, інноваційні методики навчання. Викладачами створені навчальні посібники, авторські програми, приватні методики.

Однією з найважливіших задач колективу педагоги вважають оптимізацію навчально-виховного процесу. В коледжі здійснено перехід на навчання медичних сестер у відповідності до вимог Болонської декларації.

Працюють в коледжі і предметні пошуково-дослідні гуртки терапевтичного, педіатричного, хірургічного, біохімічного та інших циклів. Студенти самі створюють навчальні відеофільми, фотоальбоми, наочні навчальні матеріали на основі своїх пошуків та досліджень в гуртках.

Коледж пишається студентами-переможцями олімпіад, оглядів, конкурсів різних рівнів (Республіканський конкурс з української мови ім. П. Яцека; Всеукраїнський конкурс професійної майстерності зі спеціальності "Стоматологія ортопедична" серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації та інші).

Наших випускників вирізняють високий рівень професійної підготовки і великий авторитет в колективах лікувально-профілактичних закладів.

Понад 17 років колективом, який має все необхідне для підготовки професіоналів-медиків, керує лікар, педагог вищої категорії Людмила Никифорівна Журавльова. Її вирізняє висока вимогливість не тільки до колективу, але, в першу чергу, до себе, витримка, ерудиція, ініціатива. Всю навчально-виховну роботу в колективі директор спрямовує на досягнення кінцевих результатів: випуск повноцінних, конкурентноспроможних спеціалістів. Її професійне кредо: "Практика – критерій істини"

В центрі навчально-виховного процесу в коледжі знаходиться студент. Для тих хто навчається створені умови не тільки для оволодіння майбутньою професією, але й для формування особистості. Педагогічний колектив створив єдину виховну структуру від куратора групи, вихователя гуртожитку до завідуючого відділенням. Сформована система студентського самоврядування. Працюють гуртки і клуби за інтересами: літературна вітальня, поетичний клуб, "Господарочка", "Українське козацьке товариство", "Альма-Матер" та інші.

Коледж багатий традиціями: посвячення в студенти; презентації спеціальностей; конкурси "Кращий за професією"; КВК; осінні бали і таке інше.

Варто відзначити, що студенти Запорізького медичного коледжу протягом багатьох років посідають призові місця в спартакіадах серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації з різних видів спорту.

Запорізький медичний коледж є базовим, ним координується робота, надається методична допомога медичним коледжам і училищам Запорізького регіону. Співпрацює з вищими навчальними закладами ІІІ-ІV рівня акредитації.

Минають роки…. Одне покоління студентів змінюється наступним. Але хочеться вірити, що роки навчання в коледжі стали і будуть мірилом любові до Альма-Матер, і щоб кожний з випускників пам’ятав слова Кодексу честі студента Запорізького медичного коледжу.

Запорізький базовий медичний коледж проводить підготовку молодших спеціалістів за такими напрямами:
Медицина;
Фармація.

Запоріжжя
69050, Запорізька обл., м.Запоріжжя, Оріхівське шосе, 14
(061)-216-07-10, 216-07-13
не вказано
www.zbmk.zp.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

21.05.2013

Ринок працевлаштування в Запоріжжі та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Запоріжжя

Регіон Вакансії Резюме
Zaporizhya Резюме і вакансії, робота в Запоріжжі
вакансии и резюме
 
5798 5239
Berdyansk Резюме і вакансії, робота в Бердянську
вакансии и резюме
 
282 31
Vilnyansk Резюме і вакансії, робота в Вільнянську
вакансии и резюме
 
135 4
Vasulivka Резюме і вакансії, робота у Великій Василівці
вакансии и резюме
 
141 3
Veluka_Bilozerk Резюме і вакансії, робота у Великій Білозерці
вакансии и резюме
 
133 0
Vesele Резюме і вакансії, робота в Веселому
вакансии и резюме
 
137 0
Gulyaypole Резюме і вакансії, робота в Гуляйполі
вакансии и резюме
 
142 2
Energodar Резюме і вакансії, робота в Енергодарі
вакансии и резюме
 
179 5
Kamyanka_Dnipro Резюме і вакансії, робота в Кам'янці-Дніпровській
вакансии и резюме
 
147 1
Kuybushev Резюме і вакансії, робота в Куйбишеві
вакансии и резюме
 
135 1
Melitopol Резюме і вакансії, робота в Мелітополі
вакансии и резюме
 
369 71
Muhaylivka Резюме і вакансії, робота в Михайлівці
вакансии и резюме
 
134 1
Novomkolaivka Резюме і вакансії, робота в Новмиколаївці
вакансии и резюме
 
134 2
Orihiv Резюме і вакансії, робота в Оріхові
вакансии и резюме
 
143 1
Pologu Резюме і вакансії, робота в Пологах
вакансии и резюме
 
145 1
Pruazovske Резюме і вакансії, робота в Приазовському
вакансии и резюме
 
135 0
Prumorsk Резюме і вакансії, робота в Приморську
вакансии и резюме
 
148 1
Rozivka Резюме і вакансії, робота в Розівці
вакансии и резюме
 
136 0
Tokmak Резюме і вакансії, робота в Токмаку
вакансии и резюме
 
149 6
Chernihivka Резюме і вакансії, робота в Чернігівці
вакансии и резюме
 
133 0
Yakumivka Резюме і вакансії, робота в Якимівці
вакансии и резюме
 
144 0